Domov    Správy

Údržba a čistenie šatníkovej skrine
2022-06-27
Šatníková skriňaje jedným z najbežnejších kusov nábytku v modernej domácnosti. To môže zlepšiť využitie priestoru, obzvlášť vhodné pre inštaláciu v malom byte. Šatníková skriňa potrebuje údržbu, tak ako ju udržiavaťšatníková skriňa?
1. Udržujte šatník v suchu.
Snažte sa vyhnúť kontaktu šatníkovej skrine s vlhkosťou, korozívnymi plynmi, kvapalinami. Udržujte skriňu vetranú alebo pravidelne používajte odvlhčovače, aby bola skriňa bez vlhkosti a baktérií. Obmedziť by ste mali aj používanie chemických vonných látok, ktoré môžu spôsobiť poškodenie oblečenia.
2. Dvierka skrinky udržiavajte čisté
V trati by nemali byť žiadne drobnosti a prach. Pri čistení používajte na utieranie korpusu skrinky a dvierok polomokrú handričku, nepoužívajte korozívny čistiaci prostriedok. Prach z dráhy je možné vyčistiť vysávačom alebo malou kefkou a kovové časti, ako je rám skrine a ťahadlo, môžete utrieť suchou handrou.
3. Po použití vlhkej handričky budešatníková skriňavyčistite, na opätovné utretie použite suchú handričku, povrch šatníkovej skrine utrite vlhkosťou, vyhýbajte sa zvyškom vlhkosti, udržiavajte šatníkovú skriňu, skrášľujte domáce prostredie.
Šatníková skriňa